Bődi Levente az eHACCP ötletgazdája, ő a szakember a közel 1 évig tartó fejlesztés mögött. Vendéglátó és kereskedelmi végzettségét olyan cégeknél kamatoztatta, mint az Alpine Vállalat, ahol üzemeltetőként 1200 fő étkeztetéséről gondoskodott vagy az Ibiden Vállalat, ahol 2400 fő számára készítettek ételeket.

Vezetett a’la carte éttermeket (John Bull Ring Pub, Le Jarden de Paris) és nevéhez fűződik a MySushi megalkotása is. Végzett HACCP rendszergazdaként éttermek higiéniai és HACCP auditálásával foglalkozik és a biztonságosabb, szabályozottabb élelmezés elérése érdekében tesz erőfeszítéseket.

Úttörő munkásságának az eredménye a digitális (papír nélküli) HACCP naplózási rendszer, mely mérföldkő lehet az élelmezés területén működő vállalkozásoknak a HACCP naplózás és az élelmiszer biztonság dokumentálása területén.

Az eHACCP rendszer célja egy jelentősen gyorsabb, hatékonyabb, biztonságosabb, a hatósági elvárásoknak és jogszabályoknak megfelelő papír nélküli HACCP naplózás biztosítása.